Контакт

Београд, Краљице Наталије 37, Телефон: +381-11-3628-375, +381-11-3611-126 Факс: +381-11-3612-595 Email: udruzenja@mg.edu.rs
Top Panel

Фејсбук страница Удружења

A+ R A-

Обавештења

 

 

 

Ученици петог разреда неће имати часове у недељу, 26. јануара због одржавања такмичења 2х2. Ова два часа одржаће се у другом полугодишту.
 

Ученици петог разреда код професорке Милице Живановић неће имати часове 19. јануара због вођења ученика на међународно такмичење.

Ученици предшколског Ц и првог разреда који похађају наставу код професора Марка Цимбаљевића неће имати наставу 11. јануара. Надокнада ће се одржати 18. јануара у учионици број 012.

Ученици четвртог разреда код професора Војислава Пантића ће имати наставу (надокнаду од 26. октобра) 25. јануара у учионици број 011.

Ученици трећег и четвртог разреда код професорке Драгице Ивковић имаће наставу 18. и 25. јануара.

Ученици четвртог разреда код проф. Станке Матковић у првом полугодишту имаће наставу и 25. јануара.


Ученици шестог и осмог разреда ће у недељу, 15. децембра имати контролну вежбу и то по следећем распореду:

  • ученицима шестог разреда који похађају наставу код професорке Катарине Лукић (група од 11 часова) и професорке Милице Иконић (група од 9 и 11 часова) контролна вежба почиње у 9.30 часова и траје 2 часа;
  • ученицима шестог разреда који похађају наставу код професорке Бојане Матић (група од 11 и 13 часова) контролна вежба почиње у 12 часова и траје 2 часа;
  • ученицима осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић (група од 9 часова) контролна вежба почиње у 9.30 часова и траје 2 часа;
  • ученицима осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић (група од 11 и 13 часова) контролна вежба почиње у 12 часова и траје 2 часа.

Ученици трећег разреда који похађају курс математике код проф. Милане Марић неће имати наставу у суботу, 14. децембра. Надокнада ових часова одржаће се 25. јануара.


Курс Увод у програмирање који се одржава суботом код проф. Милоша Арсића неће се одржати 11. јануара. Надокнада ових часова одржаће се 7. децембра у 8.30 часова у учионици број 109.

У недељу, 8. децембра ученици који похађају курс Увод у програмирање код професора Косте Ђуришића неће имати наставу. Надокнада ових часова одржаће се 22. децембра.


 

Ученици који похађају предшколско Б и Ц код проф. Светлане Тасић неће имати наставу 30. новембра. Надоканаду ових часова ће имати 7. децембра у учионици број 012.

Ученици који похађају предшколско Ц од 9 и 11 часова код проф. Марије Лежаје неће имати наставу 30. новембра. Надоканаду ових часова ће имати 7. децембра у учионици број 004.

Ученици који похађају предшколско Ц недељом од 11 часова код проф. Јасминке Михаљинац неће имати наставу 1. децембра. Надоканада ових часова одржаће се у другом полугодишту.

У недељу, 1. децембра почиње курс математика на немачком за предшколце који ће се одржавати у учионици број 004 код професорки Оливере Тодоровић и Александре Беговић.


 

Ученици првог разреда који похађају наставу у термину од 11 часова код проф. Филипа Мастиловића неће имати наставу  23.11. и 30.11. Једна надокнада ће бити 7.12. у 102 а друга надокнада 18.1.


У суботу, 2. новембра ученици првог разреда који похађају наставу код професорке Иване Јовановић Мастиловић неће имати наставу због вођења ученика на такмичење у Москву. Надокнада ових часова одржаће се 7. децембра у учионици број 004.

 


У суботу, 26. октобра ученици четвртог разреда који похађају наставу код професора Војислава Пантића неће имати наставу због приватних обавеза професора Пантића. Надокнада ових часова ће се накнадно одредити.

У суботу, 26. октобра ученици који похађају курсеве Увод у програмирање код професора Жељка Лежаје и Милоша Арсића неће имати наставу, што је и предвиђено распоредом.


 

У суботу, 19. октобра ученици трећег и четвртог разреда који похађају наставу код професорке Драгице Ивковић неће имати наставу због приватних обавеза професорке Ивковић. Следећи сусрет је 26. октобра.

У недељу, 20. октобра ученици осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић неће имати наставу, што је и предвиђено распоредом.


 

Школа младих математичара (за већуну група) почела је 5. односно 6. октобра. Распоред радних субота и недеља се може видети на страници.