Контакт

Београд, Краљице Наталије 37, Телефон: +381-11-3628-375, +381-11-3611-126 Факс: +381-11-3612-595 Email: udruzenja@mg.edu.rs
Top Panel

Фејсбук страница Удружења

A+ R A-

ШКОЛА МЛАДИХ МАТЕМАТИЧАРА ЗА ШКОЛСКУ 2020/2021. ГОДИНУ
Поштовани,

молимо Вас да због лакше обраде података поља попуните ЋИРИЛИЦОМ (осим имејл адресе).

Немојте целу реч да попуњавате великим словима (попуните само прво слово у речи великим словом).

Такође, молимо Вас да се не пријављујете ако нисте сигурни да ће дете похађати курс, тако ћете заузети место онима који заиста желе да похађају наставу.
КУРСЕВИ:

(изаберите који желите)
Означите који курс желите. Крај сваког курса наведена је информација о термину (у колико сати почиње курс) и име професора који ће да држи курс у том термину. Број места је ограничен, тако да су наведене само оне групе и термини у којима има слободних места.


Пажљиво штиклирајте курс који заиста желите. Ако проценимо да попуњени формулар није валидан - нећемо га узети у разматрање.


Хвала на разумевању!
МАТЕМАТИКА
МАТЕМАТИКА СА НЕМАЧКИМ ЗА ПРЕДШКОЛЦЕ
ПРОГРАМИРАЊЕУнесите текст са слике (тастатуру подесите на енглеско писмо) у празно поље где пише Captha испод и кликните дугме "ПОШАЉИ".


Уколико сте све добро попунили за пар минута треба да добијете аутоматски одговор на имејл. Проверите и SPAM. Уколико не добијете, вероватно нешто нисте добро попунили. Покушајте поново или нас позовите на телефон 066-29-29-07.

CAPTCHA