Контакт

Београд, Краљице Наталије 37, Телефон: +381-11-3628-375, +381-11-3611-126 Факс: +381-11-3612-595 Email: udruzenja@mg.edu.rs
Top Panel

Фејсбук страница Удружења

A+ R A-

Обавештења

 

 

Поштовани родитељи,

због епидимиолошке ситуације и проглашења ванредног стања у земљи, приморани смо да обуставимо одржавање наставе Школе младих математичара до даљњег. У складу са новонасталом ситуацијом, Школа младих математичара наставиће да ради на следећи начин:

Неколико дана пре термина часа Школе младих математичара, послаћемо вам задатке који су планирани да се одраде у том термину. У другом документу послаћемо вам решења уз додатна објашњења за сваки задатак.

Хвала на разумевању.

Желимо вам добро здравље!

Школа младих математичара


Ученици трећег разреда који похађају наставу код проф. Јелене Хаџи Пурић неће имати наставу 22. фебруара. Надокнада ових часова касније ће се одредити.

Настава у другом полугодишту одвијаће се по предвиђеном распореду.


Ученици петог разреда неће имати часове у недељу, 26. јануара због одржавања такмичења 2х2. Ова два часа одржаће се у другом полугодишту.
 

Ученици петог разреда код професорке Милице Живановић неће имати часове 19. јануара због вођења ученика на међународно такмичење.

Ученици предшколског Ц и првог разреда који похађају наставу код професора Марка Цимбаљевића неће имати наставу 11. јануара. Надокнада ће се одржати 18. јануара у учионици број 012.

Ученици четвртог разреда код професора Војислава Пантића ће имати наставу (надокнаду од 26. октобра) 25. јануара у учионици број 011.

Ученици трећег и четвртог разреда код професорке Драгице Ивковић имаће наставу 18. и 25. јануара.

Ученици четвртог разреда код проф. Станке Матковић у првом полугодишту имаће наставу и 25. јануара.


Ученици шестог и осмог разреда ће у недељу, 15. децембра имати контролну вежбу и то по следећем распореду:

  • ученицима шестог разреда који похађају наставу код професорке Катарине Лукић (група од 11 часова) и професорке Милице Иконић (група од 9 и 11 часова) контролна вежба почиње у 9.30 часова и траје 2 часа;
  • ученицима шестог разреда који похађају наставу код професорке Бојане Матић (група од 11 и 13 часова) контролна вежба почиње у 12 часова и траје 2 часа;
  • ученицима осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић (група од 9 часова) контролна вежба почиње у 9.30 часова и траје 2 часа;
  • ученицима осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић (група од 11 и 13 часова) контролна вежба почиње у 12 часова и траје 2 часа.

Ученици трећег разреда који похађају курс математике код проф. Милане Марић неће имати наставу у суботу, 14. децембра. Надокнада ових часова одржаће се 25. јануара.


Курс Увод у програмирање који се одржава суботом код проф. Милоша Арсића неће се одржати 11. јануара. Надокнада ових часова одржаће се 7. децембра у 8.30 часова у учионици број 109.

У недељу, 8. децембра ученици који похађају курс Увод у програмирање код професора Косте Ђуришића неће имати наставу. Надокнада ових часова одржаће се 22. децембра.


 

Ученици који похађају предшколско Б и Ц код проф. Светлане Тасић неће имати наставу 30. новембра. Надоканаду ових часова ће имати 7. децембра у учионици број 012.

Ученици који похађају предшколско Ц од 9 и 11 часова код проф. Марије Лежаје неће имати наставу 30. новембра. Надоканаду ових часова ће имати 7. децембра у учионици број 004.

Ученици који похађају предшколско Ц недељом од 11 часова код проф. Јасминке Михаљинац неће имати наставу 1. децембра. Надоканада ових часова одржаће се у другом полугодишту.

У недељу, 1. децембра почиње курс математика на немачком за предшколце који ће се одржавати у учионици број 004 код професорки Оливере Тодоровић и Александре Беговић.


 

Ученици првог разреда који похађају наставу у термину од 11 часова код проф. Филипа Мастиловића неће имати наставу  23.11. и 30.11. Једна надокнада ће бити 7.12. у 102 а друга надокнада 18.1.


У суботу, 2. новембра ученици првог разреда који похађају наставу код професорке Иване Јовановић Мастиловић неће имати наставу због вођења ученика на такмичење у Москву. Надокнада ових часова одржаће се 7. децембра у учионици број 004.

 


У суботу, 26. октобра ученици четвртог разреда који похађају наставу код професора Војислава Пантића неће имати наставу због приватних обавеза професора Пантића. Надокнада ових часова ће се накнадно одредити.

У суботу, 26. октобра ученици који похађају курсеве Увод у програмирање код професора Жељка Лежаје и Милоша Арсића неће имати наставу, што је и предвиђено распоредом.


 

У суботу, 19. октобра ученици трећег и четвртог разреда који похађају наставу код професорке Драгице Ивковић неће имати наставу због приватних обавеза професорке Ивковић. Следећи сусрет је 26. октобра.

У недељу, 20. октобра ученици осмог разреда који похађају наставу код професорке Верице Илић неће имати наставу, што је и предвиђено распоредом.


 

Школа младих математичара (за већуну група) почела је 5. односно 6. октобра. Распоред радних субота и недеља се може видети на страници.